Thursday, 3 January 2013

Ketahui Rahsia Kulit Bebas Jerawat, Lembap,Bersinar,Senggugut Pun Hilang

Masalah kulit memang tidak akan habis dibahaskan. Selagi kulit memang bermasalah, selagi itulah masalah kulit tetap ada. Ini adalah kerana kulit merupakan organ terluar yang melindungi organ-organ tubuh yang lain sehinggakan sebarang gangguan atau cela yang berlaku akan nampak kesannya pada kulit. Jadi tidak hairanlah kulit jadi gelap dan kusam jika tiada perawatan dalaman.


Jika anda punya kulit bermasalah dan kusam, dan bergaul dengan orang yang punya kulit cerah dan gebu tentu sahaja anda akan merasa rendah diri dan pastinya anda akan bertanya produk apalah yang wanita itu pakai kan. Percaya tak kini ramai wanita yang mengamalkan supplemen kecantikan seperti A,B,C ,E da protein untuk dalaman dan luaran, sedangkan pencuci muka yang anda pakai tu hanyalah untuk luaran sahaja.

Tak percaya lagi? Mari lah kita layan testimoni pula.


Wajah-wajah pengguna SET D. Cantik berseri semulajadi
Testimoni 1: Kulit bebas jerawat, kulit cerah dan licin serta hilang senggugut sewaktu haid hanya dalam masa sebulan mengambil vitamin Shaklee
Mama Batrisyia

Testimoni 2: Kulit bersinar giteww
Mama Batrisyia
 Set D ada vitamin apa?

Vitamin B – regenerasi sel-sel kulit mati juga melembapkan kulit.  Vitamin B menghasilkan zat panthenol yang boleh diserap pada lapisan kulit paling dalam.

Vitamin C – melindungi kerosakan  dan mengaktifkan sel-sel kulit, membentuk kolagen juga antioksidan

Vitamin E – mencegah penuaan, menjaga keanjalan kulit; Jika kurang vitamin E,  maka kulit berkedut dan tampak  tua dari usia.

Vitamin tambahan yang boleh dikombinasikan dalam SET D ialah vitamin A dan ESP protein.

Vitamin A – regenerasi sel-sel kulit. Kurang vitamin A maka kulit kering dan bersisik

ESP protein – Cerahkan kulit, pembentukan sel baru, elakkan kulit melendut, bantu bebas jerawat

Bonus buat wanita set ini juga bantu atasi masalah senggugut tau. Jadi, bagi sesiapa yang ada masalah senggugut tu boleh ambil set ini disamping cantikkan kulit anda ye.
Punca kulit bermasalah ialah kurang vitamin, minum alkohol, pengaruh kulit-kulit mati,merokok, pengaruh sirkulasi darah juga paparan sinaran matahari. Makanlah banyak sayuran, buahan  yang mengandungi vitamin -vitamin ini. Jangan lupa minum air ya kerana air juga sumber utama untuk kekalkan badan supaya tidak dihidrasi. 

Inginkan testimoni lagi. Sila KLIK.

Ingin dapatkan produk hebat ini? Hubungi:
CALL/SMS/ wsapp 017-6706342 (Azimah)
Emel: mamaBatrisyia82@gmail.com
PM FB: Azimah Su'ut
FB page: Mama Batrisyia e-shoppe

Penafian: Produk ini tidak bertujuan untuk diagnosis,merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.
No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...