Friday, 6 July 2012

Berat Badan Anak Naik, Beri Makan Dah Tak Tolak


Bagi ibu-ibu yang dah cuba meal shake pasti sangat gembira dengan kesan yang diberikan pada anak-anak yang tak berselera makan. Seeloknya berat badan anak harus dipantau dan sejajar dengan peningkatan usia dan ketinggian anak. Jika ibu mendapati berat badan anak tak seiring haruslah bertindak dengan segera agar kesihatan anak tak terjejas.

Testimoni Puan FaronahTestimoni Puan Sabariah

Seronok kan bila tengok anak-anak dah mula makan. Takde la terasa penat sangat dah masak sedap-sedap anak pulak tak nak makan kan. Dalam umur antara 1-5 tahun, kanak-kanak biasanya takut untuk mencuba makanan baru. Mereka menjadi lebih memilih dan akan memakan makanan yang biasanya ditolak oleh kanak-kanak. Contoh nya sayur-sayuran. Oleh itu pelbagaikan makanan untuk anak anda atau cubalah MEAL SHAKE yang mengandungi vitamin pelengkap buat anak anda. Ia juga boleh membantu menaikkan selera makan anak dan menjadikan tubuh badan anak lebih kuat melawan penyakit.

Masih tak pasti apa itu MEAL SHAKE? Sila KLIK

Ingin dapatkan produk hebat ini? Hubungi:
CALL/SMS/ wsapp 017-6706342 (Azimah)
FB page: Mama Batrisyia e-Shoppe
Wechat ID: Azi_Batrisyia

Penafian: Produk ini tidak bertujuan untuk diagnosis,merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakitNo comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...