Wednesday, 12 June 2013

Kombinasi MILK BOOSTER TERBAIK dan TERLARIS ~ ESP & Alfalfa

Syukur Alhamdulillah, kini rata-rata ibu menyusu mulai percaya dengan supplemen Shaklee yang banyak membantu penyusuan ibu-ibu. Ramai ibu menyusu yang dah mencuba dan mendapat kesan positif dengan bantuan set penyusuan ni.  Disebabkan populariti set penyusuan ni, ramai ibu hamil yang memilih vitamin Shaklee ni untuk diamalkan sejak hamil dan meneruskan amalan pengambilan vitamin ni sehingga proses berpantang dan berjaya penyusuan ekslusif.

Walaupun set penyusuan adalah terbaik kerana merangkumi banyak perkara seperti kecantikan, tenaga dalaman dan luaran, rambut gugur, kesan regangan  juga milk booster, tidak semua ibu-ibu suka makan vitamin banyak-banyak. Ada memilih untuk lebih ringkas, mudah dan milk booster sahaja. Oleh itu supplemen kombinasi ESP+Alfalfa adalah terbaik untuk dicuba.

Mengapa digabungkan ESP dan Alfalfa?

  • Alfalfa ~ Membantu meningkatkan sistem imunisasi dan membuatkan sistem badan berjalan lancar. Membantu bertindak sebagai MILK BOOSTER  dan membantu MEMPERCEPATKAN PENGHASILAN SUSU. Juga membantu menyelesaikan masalah wanita, termasuklah masalah keputihan.


  • Protein ESP ~ Bantu sebagai milk booster. Bayi juga perlukan protein yang banyak untuk tumbesaran yang berkekalan dan sempurna. Sumber protein terbaik iaitu Non GMO Soy di dalam diet penyusuan ibu amat penting untuk pengeluaran susu.

Jom baca testimoni daripada ibu-ibu yang telah mengambil kedua-dua vitamin ni.

Testimoni 1: 100packs EBM, anak cepat kenyang dan berat badan cepat naik.Testimoni 2: Dua hari minum ESP dan tablet Alfalfa, pam dapat 8oz, dulu 2oz pun payah.
Mama Batrisyia pengedar Shaklee


Testimoni 3: Badan bertenaga, tidak lesu dan tidak stress . Kesannya susu jadi meriah.


Mama Batrisyia pengedar Shaklee

Jangan khuatir untuk mencuba vitamin ni kerana:

Dijamin HALAL
Mendapat Kelulusan KKM
Diiktiraf Doktor Profesional
Tiada Kesan Sampingan
Terbukti Berkesan

Pilihan di tangan anda, jika ibu-ibu yang memberi susu tepung sanggup berhabisan membeli susu mahal untuk memastikan anaknya mendapat yang terbaik, mengapa kita yang menyusukan badan, sangat berkira untuk mngambil pemakanan sihat?

Ingin lebih testimoni: Sila KLIK.

Jika anda berminat nak dapatkan  SET kombinasi ini atau vitamin lain  sudi-sudikan hubungi mamaBatrisyia82@gmail.com / Call/SMS/ Whatsapp: 017-6706342 / Add FB Azimah SuĂșt boleh chat secara langsung dengan saya. Sudikan LIKE PAGE Mama Batrisyia e-shoppe ada juga banyak info produk di sana. Sudah pastinya saya pentingkan pelanggan saya. Oleh itu setiap pelanggan Mama Batrisyia akan dapat HARGA YG ISTIMEWA DAN KONSULTASI PERCUMA!
Penafian: Produk ini tidak bertujuan untuk diagnosis,merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...