Friday, 17 March 2017

Untuk Mereka Yang Nak Kempis Perut Dan Bersalin Cser/ Bedah

Kak mah yakin ramai benar yang lepas bersalin tu nak kempiskan perut kan. Lepas beranak pinak "cutting" badan ade lari la sikit kan.
Badan naik bagai dipam-pam mudah la sangat tapi tang nak turun balik tu ermmm, usaha lebih tu kasi turun berat.


Nak-nak pulak kalau bersalin cser/bedah. ermm.. perut buncit ooi.. sebab takut nak pakai bengkung.


Banyak kelebihan tau kalau pakai bengkung awal-awal, perut yang buncit lepas beranak pun boleh diatasi dengan cepat.

Kalau 3 bulan lepas bersalin tu perut masih buncit mesti ade je yang call kak mah kate macam ade baby lagi dalam perut. Awal-awal dah survey2 bengkung moden uolls kata tak minat.

Antara kebaikan memakai bengkung ketika di dalam pantang yang ramai culas nak ikut. Senarai kan 5 je walaupun banyak lagi kelebihan.

1) Rahim kita akan cepat kecut
2) Merampingkan semula pinggang
3) Elakkan perut dari buncit & perut dimasuki angin
4) Mengelakkan otot perut daripada kendur & menggelebeh
5) Ia jugak dapat membentuk potongan badan & pinggul, pastikan bengkung tersebut sampai ke paras pinggul anda untuk hasil yang lebih baik

Kak mah yakin ramai benar yang lepas bersalin tu nak kempiskan perut kan. Lepas beranak pinak "cutting" badan ade lari la sikit kan.
Badan naik bagai dipam-pam mudah la sangat tapi tang nak turun balik tu ermmm, usaha lebih tu kasi turun berat.

Nak-nak pulak kalau bersalin cser/bedah. ermm.. perut buncit ooi.. sebab takut nak pakai bengkung.

JAHITAN PADA LUKA BEDAH

Kak mah selalu dapat call dari potential customer, dorang macam tak percaya yang ada bengkung boleh dipakai untuk yang bersalin bedah. Tak percaya ade bengkung sebegini yang selesa pakai, tak bergulung, tak berlipat , tak tekan luka bedah. Dorang tak caye taw sampailah kak mah explain dan tunjukkan testimoni customer yang memang bersalin bedah pakai bengkung moden ni.

Sebenarnya yang bersalin normal pun boleh pakai tau.

Lagi la dorang senang nak pakai, pakai ketat pun takde masalah. Best nyer bengkung ni sebab senang pakai, pegi pejabat pakai bengkung pun orang tak perasan pakai bengkung rupanya, duduk rumah sambil buat keje pun boleh la sangat. Bengkung ni grip perut kita.

Ni antara testimoni TAK TIPU yang memilih bengkung moden untuk pakai lepas bedah.


Korang baca ni kalau tak caye juga takde hal. Carilah bengkung lain yang sesuai sesuai iye.




Bagi uolls yang nak beli BENGKUNG MODEN ni boleh refer info kat bawah ye.

Info lanjut:

Emel: mamaBatrisyia82@gmail.com
FB page: Mama Batrisyia e-shoppe
FB page: Bengkung Moden Bersalin Bedah & Normal -017-6706342

#bengkungbersalin
#bengkungczer
#bersalinpembedahan

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...