Thursday, 30 October 2014

Dengan Bengkung Moden Bersalin Czer Pun Boleh Pakai Seawal 24jam Lepas Bedah

Ramai ibu yang bersalin czer ckp, tak boleh pakai bengkung lepas czer sebab tak selesa takut jugak luka lepas bedah tu bernanah, ngilu, sakit dan bengkak. Macam-macam lagi la masalah si ibu yg bersalin czer ni. Itu memang betul. Jadi sepanjang tempoh berpantang ramai yang tak pakai bengkung. Jangan tak percaya, ramai gak ngadu, bersalin czer ni buat perut jadi buncit.

Tetapi kini, berita baik buat para ibu yang akan bersalin mahupun yg telah bersalin especially yang telah bersalin secara C-zer.

Bersalin secara pembedahan (Cesarean) menghalang anda dari memakai bengkung sewaktu tempoh berpantang?
Kini dah tak perlu risau lagi dah, sebab di pasaran kini dah ada bengkung yg khas dan dicipta khas untuk wanita yg nak pakai bengkung tapi bermasalah sebab bersalin secara Czer. Iyelah, bukan semua bengkung tu sesuai untuk wanita yang bersalin czer.


Dengan bengkung ni tak payah dah lilit-lilit sbb ia jenis velcro strap yg mudah dipakai. Velcro strap bukan sebarang velcro strap yang mudah rosak dan lepas beberapa lama pakai dah rosak. Ia juga amat berguna untuk jangka masa panjang kerana Bengkung Moden ini masih boleh dipakai walaupun perut sudah kempis dan selepas habis tempoh berpantang kerana materialnya membolehkan "Velcro Strap" melekat di mana-mana bahagian luar bengkung.
Jadi sebenarnya yang nak badan kurus tapi perut buncit walaupun bukan lepas bersalin pun boleh pakai bengkung ni.

Sy bersalin normal tapi sy pun pakai ni. Pakai dengan konsisten, memang nampak ramping. Tak caya kene cuba ye.
Jadi bengkung ini juga boleh digunakan untuk yang bersalin normal.

Bagaimana Kalau Saya Katakan ANDA BOLEH MEMAKAI BENGKUNG Walaupun Telah Bersalin Secara Pembedahan (Cesarean)?

Ketahui Rahsia Bagaimana Mengembalikan Perut Yang Kempis, Pinggang Yang Ramping dan Tubuh Yang Langsing Dalam Tempoh
44 Hari Selepas Bersalin Secara Pembedahan (Cesarean)

TANPA KESAN SAMPINGAN! 

Feedback dari pelanggan pun cukup memuaskan:


Anda juga boleh amalkan suplemen Shaklee khas untuk ibu menyusu bersama-sama pemakaian bengkung ni untuk kesan lebih ummph.. Dengan set penyusuan slimming ni anda juga akan dapat kesan dari segi kulit yang cantik, rambut yang lebih kuat (kurang gugur), susu badan yang meriah (bagi yang menyusukan anak), badan yang cergas, proses penyembuhan luka yang cepat sembuh dan kering dan yang penting anda dapat turunkan berat badan kepada lebih ideal seperti sebelum hamil.Ingin dapatkan produk hebat ini? Hubungi:
CALL/SMS/ wsapp 017-6706342 (Azimah)
Emel: mamaBatrisyia82@gmail.com
PM FB: Azimah Su'ut
FB page: Bengkung Moden Bangi

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...