Tuesday, 22 November 2011

Cara Menjadi Ahli Shaklee Dan Kelebihannya

Salam semua.. Hari ni suka untuk saya memaparkan cara untuk menjadi ahli Shaklee dan menjadi sebahagian dari keluarga Mama Batrisyia.. Kepada pelanggan saya yang berminat menjadi ahli, anda akan dapat menikmati harga istimewa dan mendapat diskaun. Caranya? Sila lihat d bawah ya..

Memang Terbaikkk..
 
Bagaimana nak mendaftar sebagai ahli @ pengedar Shaklee ?
  • Anda boleh mendaftar dengan membuat pembayaran untuk registration fee sebanyak RM65 ataupun membuat pembelian melebihi 200 points (dalam lingkungan RM650) untuk mendapat keahlian percuma. Anda cuma perlu menghubungi saya (saya akan uruskan urusan pendaftaran) atau pergi sendiri ke branch Shaklee dan mendaftar menggunakan ID saya 883707 sebagai sponsor/upline.
Yuran keahlian Shaklee
  • Pendaftaran ialah RM65 (sekiranya anda pergi sendiri ke branch untuk ambil member kit) dan tambahan RM10 untuk pos member kit sekiranya anda mahu kit tersebut dipos kepada anda, atau dihantar melalui saya. Jumlahnya ialah RM75 (jika anda tidak pergi ambil sendiri kit di branch).

Tak Perlu Maintain point dalam Shaklee.
  • Sekiranya cuma nak makan sendiri, tak perlu maintain points, melainkan anda mahu memulakan perniagaan dengan Shaklee, anda perlu dapatkan points tertentu dan maintain points tertentu. Tapi kalau cuma makan sendiri, share dengan saudara-mara, tak perlu risau nak maintain2 atau minimum purchase
Tak Wajib membuat pembelian setiap bulan untuk maintain keahlian?
  • Benar, tak perlu maintain point atau wajib membuat ada pembelian.
Apa kelebihan menjadi ahli?
  • Boleh membeli produk dengan harga ahli dan mengumpul point anda sendiri.
  • Jika rajin berkongsi dengan point yang tertentu melayakkan kita menerima bonus dalam bentuk cash tanpa perlu ada downline.
  • Shaklee menawarkan Cash, Car (bonus kereta) dan Convention (local dan International-Umrah bg Muslim).

 
Berminat?? Sila hubungi saya di mamaBatrisyia82@gmail.com / Tel: 017-6706342 / Add saya sebagai rakan Fb Azimah Su'ut untuk chat secara langsung. Perlu ditekankan di sini ,anda pastinya tidak rugi mendaftar sebagai ahli kerana bukan anda hanya mendapat harga istimewa  tetapi juga mendapat tubuh badan yang sihat dengan mengamalkan pengambilan supplement Shaklee. :p

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...